Jule - nytårsbridge i  Tyrkiet 23 december - 6 januar

- en eller to uger fra Billund og Kastrup

 

 

 

Vi har lige været på besøg på Hotel Sera, hvor vi har haft mange bridgeture. Desværre har hotellet - som så mange andre i Tyrkiet - ikke de sidste par år kunnet leve op til vores forventninger. En ny ledelse har vendt alt til det bedre, og er nu mindst i samme stand som før krisen. Service og maden er endnu bedre end før - det kan nu fuldt ud leve op til sine 5*!

Hotellet ligger i Lara - 12 km øst for Antalya - en halv times tid med bus til den spændende bymidte. Lara er det varmeste sted i Tyrkiet om vinteren med temperaturer omkring de 18 grader.

Vi bor i hovedbygningen med dejlige værelser med flot havudsigt og balkon. Alle værelser har bad/toilet, hårtørrer, TV, telefon, minibar, safetybox og varme.   Vi prøver at få værelser højt oppe - der er selvfølgelig elevator. Hotellet er i det hele taget meget handicapvenligt. Vi har all inclusive med tre måltider, fri lokale drikkevarer, mellemmåltider og natmad.

Sådan bor vi.

 

 

 

 for at komme til hotellets egen strand:

 

skal vi gennem den smukke have:

 

Billede fra overnatningsstedets galleri

Lidt om bridgen:

Hver uge spiller vi en afsluttet turnering over 5 aftner med opdeling i rækker efter antal spillere. Der er hver aften topscore- og andre præmier samt præmier til de bedste i hver række.

Vi har vores spillelokale på hotellet.

  Lobby

              Her hygger vi os efter bridgen.                    

         

Rejsens pris med fly fra Billund eller Kastrup, transfer til og fra hotellet, ophold med all incl. med jule- nytårsarrangementer samt bridgeindskud. Depositum betales til os ved tilmelding, restbetaling direkte til Detur (af hensyn til rejsegarantifonden)

Jul 23 - 30.12  Pris i alt 5900 kr. Depositum 900 kr./person betales ved tilmelding, restbeløb til direkte betaling til Detur 5000 kr

Nytår 30.12 - 6.1 Pris i alt 6500 kr. Depositum 1500 kr./person betales ved tilmelding, restbeløb til direkte betaling til Detur  5000 kr.

2 uger 23.12 - 6.1 Pris i alt 10500 kr. Depositum 2375 kr./person betales ved tilmelding, restbeløb til direkte betaling til Detur 8125  kr. (4 PLADSER TILBAGE FRA KASTRUP!)

Enkeltværelsestillæg en uge 800 kr. 2 uger 1575 kr.

Flyvetid knap 4 timer, transfer ca. 30 min. Afrejse/hjemkomst:

Kastrup afrejse 09.45, hjemme formiddag

Billund afrejse 19.30, hjemme aften

Billet tilsendes løbende og deltagerlister m.m. tilsendes senest 10 dage før afrejse.

 Husk at vi gerne hjælper med at finde en makker!

 

Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 150 dage (ca. 5 måneder) fra den dag, du indrejser i Tyrkiet. Hvis dit pas er gyldigt i kortere tid, vil du nemlig blive afvist ved ankomsten til Tyrkiet – og du vil blive returneret med førstkommende fly til Danmark. Der skal også være nogle ubrugte sider, så der er plads til Tyrkiets stempelnusseri!

Husk endvidere, at hverken det blå eller gule sygesikringskort dækker i Tyrkiet. Hvis du bliver syg under opholdet i Tyrkiet, kan det blive ruinerende for dig og din familie, hvis du har glemt at tegne forsikring. Ambassaden eller Generalkonsulatet kan og må ikke betale for dig, hvis du bliver syg i Tyrkiet. Det anbefales derfor på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring inden rejsen til Tyrkiet. (Taget fra Udenrigsministeriets hjemmeside)

Teknisk rejsearrangør er Detur Rejser, der er medlem af Rejsegarantifonden

 

 

 

Tilmelding til jule - nytårsbridge i Tyrkiet 2018

NAVN (som anført i passet, marker evt.  normalt kaldenavn)

ADRESSE

POSTNR.

BY

TELEFON

E-MAIL

spiller med  
NAVN (som anført i passet, marker evt. normalt kaldenavn)

ADRESSE (hvis ikke samme)

POSTNR.

BY

TELEFON

E-MAIL

AFREJSE FRA

BILLUND  KASTRUP

 

JUL  
NYTÅR  
2 UGER  
DOBBELTVÆRELSE SOM ENKELTVÆRELSE (800/1575 KR.) JA  
DEPOSITUM  ER  OVERFØRT TIL
 KONTO 7590 2336165

JA

 


JEG ØNSKER I FINDER EN MAKKER TIL MIG (ANFØR VENLIGST SPILLESTYRKE A - B ELLER C UNDER SÆRLIGE FORHOLD.

JA

 
ER DER SÆRLIGE FORHOLD, VI SKAL TAGE HENSYN TIL, KAN DE ANFØRES HER: