Påskebridge i  Tyrkiet 5  - 12 april 2020

 

 

Efter at vi har holdt jul-nytår sidste år og påske i år på Hotel Sera, kan vi konstatere, at hotellet nu mindst er i samme stand som før krisen. Service og mad er endnu bedre en før - det kan nu fuldt ud leve op til sine 5*!

Hotellet ligger i Lara - 12 km øst for Antalya - en halv times tid med bus til den spændende bymidte. Lara er det varmeste sted i Tyrkiet om vinteren med temperaturer omkring de 22 grader i april.

Vi bor i hovedbygningen med dejlige værelser med flot havudsigt og balkon. Alle værelser har bad/toilet, hårtørrer, TV, telefon, minibar, safetybox og varme.   Vi prøver at få værelser højt oppe - der er selvfølgelig elevator. Hotellet er i det hele taget meget handicapvenligt. Vi har all inclusive med tre måltider, fri lokale drikkevarer, mellemmåltider og natmad.

 

Sådan bor vi.

 

 for at komme til hotellets egen strand:

 

skal vi gennem den smukke have:

 

Billede fra overnatningsstedets galleri

  Lobby

              Her hygger vi os efter bridgen.                    

Så lidt om bridgen: Vi spiller en turnering over fem aftener og holder en aften fri. Hver aften er der topscore- og andre præmier, ligesom der er præmier til de bedste i den samlede turnering.

Rejsens grundpris er 6750 med fly fra Billund eller Kastrup, transfer til hotellet og ophold med all inclusive samt bridgeindskud.

Ekstra uge efter (1950 kr.) uden bridge men med "all inklusive" kan tilkøbes

Flyvetid ca. 4 timer, transfer ca. 30 min. Afrejse/hjemkomst (med forbehold for ændringer):

Kastrup afrejse 10.50, hjemme formiddag

Billund afrejse 20.30, hjemme 19.35

Depositum kr. 1325 pr. deltager  betales til os ved tilmelding.  Billet bliver tilsendt fra Detur (grundpris kr. 5425), som I selv skal betale direkte. (af hensyn til rejsegarantifonden!)

Billet og deltagerlister m.m. tilsendes senest 10 dage før afrejse.

 Husk at vi gerne hjælper med at finde en makker!

 

Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 150 dage (ca. 5 måneder) fra den dag, du indrejser i Tyrkiet. Hvis dit pas er gyldigt i kortere tid, vil du nemlig blive afvist ved ankomsten til Tyrkiet – og du vil blive returneret med førstkommende fly til Danmark.

Husk endvidere, at hverken det blå eller gule sygesikringskort dækker i Tyrkiet. Hvis du bliver syg under opholdet i Tyrkiet, kan det blive ruinerende for dig og din familie, hvis du har glemt at tegne forsikring. Ambassaden eller Generalkonsulatet kan og må ikke betale for dig, hvis du bliver syg i Tyrkiet. Det anbefales derfor på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring inden rejsen til Tyrkiet. (Taget fra Udenrigsministeriets hjemmeside)

 

 

 

Tilmelding til Påskebridge i Tyrkiet april 2020

NAVN (som anført i passet, marker evt.  normalt kaldenavn)

ADRESSE

POSTNR.

BY

TELEFON

E-MAIL

spiller med  
NAVN (som anført i passet, marker evt. normalt kaldenavn)

ADRESSE (hvis ikke samme)

POSTNR.

BY

TELEFON

E-MAIL

AFREJSE FRA

BILLUND  KASTRUP

 

DOBBELTVÆRELSE SOM ENKELTVÆRELSE (1575 KR./UGE !) JA  
EKSTRA UGE ØNSKES  
DEPOSITUM 1325  KR. ER  OVERFØRT TIL
 KONTO 7590 2336165

JA

 


JEG ØNSKER I FINDER EN MAKKER TIL MIG (ANFØR VENLIGST SPILLESTYRKE A - B ELLER C UNDER SÆRLIGE FORHOLD.

JA

 
ER DER SÆRLIGE FORHOLD, VI SKAL TAGE HENSYN TIL, KAN DE ANFØRES HER: